Travel sambil buat kerja part time

Disebabkan saya suka travel ke sana sini, antara aktiviti yang saya lakukan untuk menjana pendapatan adalah dengan melakukan pelbagai kerja secara part time. Part time job adalah antara aktiviti wajib untuk menyara pendapatan saya semasa berjalan-jalan. Memang terbaik, tak la banyak pun income tapi bolehlah untuk menyara pendapatan semasa travel.

Apa yang saya lakukan untuk menyara pendapatan secara sambilan?

Terima kasih atas info yang saya dapat daripada blog iniĀ http://myportal21.com/kerja-sambilan-di-rumah/

Banyak tips yang dikongsikan yang membuatkan saya yakin untuk meneruskan pengembaraan ini. Terus bersama saya dalam blog ini untuk saya berikan lebih banyak lagi tips-tips yang menarik untuk perjalanan dari semasa ke semasa.

Selain itu juga, blog ini saya akan gunakan sepenuhnya untuk menjana pendapatan untuk diri saya. Juga kepada yang ingin menyumbang, boleh ke laman contact us, saya sedia menerima pengiklanan dalam pelbagai bentuk. Anggap sahaja ianya adalah pengiklanan berbayar untuk blog ini dan perjalanan saya.

Ada beberapa projek lain yang sedang dalam perancangan, termasuk kembara ke Canada dan Eropah. Semua memerlukan biaya dan semestinya sumbangan anda amatlah di alu-alukan.

Banyak lagi sebenarnya yang saya nak kongsikan pada artikel kali ini, tetapi cukuplah yang saya kongsikan ini diharapkan dapat memberi manfaat kepada semua. Apapun saya cuma harapkan yang terbaik.