Tempat Menarik di Port Dickson dan Kedai Telefon

Jumpa lagi pada kali ini sambil datang membawakan beberapa info menarik khas untuk anda. Pada kali ini, saya sebagai seorang traveler ingin berkongsi perjalanan menuju ke Port Dickson dan apa yang saya dapat dari sana mempunyai banyak pengajaran yang boleh di kongsi bersama.

Yang penting, sebagai seorang jiwa penjalan ini, kena tabah mengharungi perjalanan. Tidak mudah sebenarnya untuk melalui hari-hari sebagai seorang traveler ini. Kecekalan dan ketabahan lah yang membolehkan saya terus travel ke sana sini setiap waktu.

Port Dickson

Siapa yang tidak kenal Port Dickson, merupakan satu tempat menarik dengan pantainya yang cantik. Saya ke Port Dickson pada kali ini. Bukan apa, kerana memang lama tidak pergi ke sini. Yang menariknya, saya tidak ke sini pada waktu hujung minggu, saya ke sini pada waktu tengah minggu. Tiada orang ataupun tidak banyak orang di pantai, itulah yang menariknya.

Nak ke Port Dickson ini tidak susah, ya, memang tidak susah. Daripada highway terus sampai kalau ikut sign board, tidak perlu gunakan waze ataupun GPS, mudah nak sampai.

Alkisah Handphone Rosak

Ya, alkisah, sebelum pergi ke Port Dickson ini, telefon pun rosak. Nasib baik cari punya cari, tips cari kedai telefon INI membantu memberikan alternatif. Bila dapat telefon tu, memang punyalah suka dan gembira.

Cukuplah setakat ini perjalan backpacker saya. Nantikan artikel menarik lain dari saya ye.