Backpacker guna produk kecantikan

Salam kepada semua dan ketemu lagi kita pada kali ini untuk bersama-sama berkongsi tips dan teknik backpacker dari saya.

Seperti dalam tajuk di atas, walaupun saya seorang backpacker, saya tetap menggunakan beberapa produk kecantikan yang popular seperti UV block atau skincare seperti produk terbaru Firmax3 daripada Rf3 World ini. Produk baru tetap sangat berkesan untuk saya kerana banyak manfaat daripada produk tersebut.

Seterusnya apa yang saya cuba lakukan adalah gunakan dan manfaatkan sebaiknya semua produk ini untuk kegunaan sendiri. Disamping produk kecantikan, vitamin juga sangatlah penting untuk seorang yang sukakan aktiviti lasak seperti saya yang sentiasa perlu fit dan bertenanga sepanjang hari. Skincare sangat penting bagi seorang traveler.

UV Block memang sangat penting untuk traveler dan backpacker

Ya memang penting, kerana cuaca di Malaysia memang sangat panas, UV block membantu untuk menghalang daripada sinar-sinar UV berlebihan ke badan.

Saya juga pernah ke Pulau Pinang berjalan di bandar sana dengan UV block kerana ianya sangat membantu perjalanan anda.

Saya banyak fokus kepada produk yang berasaskan kepada kesihatan dan kepentigan kulit yang baik. Walaupun ramai yang cakap tak sesuai backpacker menggunakan skincare dan ntah apa-apa produk lain, tetapi saya tetap gunakan sehingga ke hari ini walaupun saya akan travel ke negara timur tengah dalam masa terdekat.

Begitulah sedikit tips pada kali ini dan saya berharap sangat-sangat yang anda dapat membantu sedikit sebanyak untuk anda rancang perjalan anda ke destinasi percutian terbaik di Pahang tu.